Infraestructures

Enxampen a Sant Boi de Llobregat cinc presumptes lladres de coure

Els Mossos recuperen 670 quilograms de cablejat suposadament sostret de la línia d'alta velocitat a Tarragona

Els sospitosos són detinguts quan anaven a vendre el botí a una deixalleria

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes com a suposats autors del robatori d'almenys 670 quilograms de coure de la línia de tren d'alta velocitat (TAV) a Tarragona, informa la policia en un comunicat.

Els presumptes lladres de cable van ser detinguts divendres al matí a Sant Boi de Llobregat. Poc abans de les nou, una patrulla de la unitat d'investigació va observar un vehicle que ja li era familiar per haver estat implicat anteriorment en robatoris de coure, més concretament a la línia ferroviària. El mateix cotxe va ser interceptat al novembre de 2015 amb coure sostret a l'interior i els seus ocupants, detinguts.

En aquesta ocasió, el turisme sospitós i els seus cinc ocupants es dirigien a una deixalleria de Sant Boi de Llobregat amb la intenció, suposadament, de vendre el material sostret.

En ser deturats pels Mossos, els cinc homes van saltar del vehicle i van intentar fugir del lloc, però finalment van ser capturats. El agents van comprovar que al vehicle hi havia 670 quilograms de coure presumptament sostret i van detenir els ocupants per un delicte de robatori amb força.

Els investigadors han pogut determinar que el coure procedia d'un robatori realitzat aquella mateixa nit a la línia d'alta velocitat a la zona del Vendrell. En concret, a la població de Santa Oliva (Baix Penedès).

El robatori ha provocat uns danys valorats en més de 12.000 euros, ja que les tanques d'accés i els elements de seguretat de la línia han quedat malmesos.

Els cinc detinguts, de nacionalitat romanesa i veïns de Sant Boi de Llobregat, han quedat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Els sospitosos tenen 20 antecedents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona