Infraestructures

L'estació intermodal suma més de cinquanta suports

Les entitats que han respost a la crida de la Cambra de Comerç de Reus superen el mig centenar

El període d'adhesions s'allargarà fins després del 20-D

El període per recollir adhesions al manifest en favor de l'estació intermodal de l'aeroport de Reus s'allargarà fins després de les eleccions del 20 de desembre. Així ho va explicar ahir el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, que va assegurar també que ja l'han signat una cinquantena d'entitats empresarials, polítiques, socials i culturals.

L'objectiu de la Cambra és fer un acte reivindicatiu amb tots els signants, com a pressió de força cap al Ministeri de Foment, un ens que encara no ha respost a la voluntat de reunió demanada pel mateix Sanromà. “Deuen estar molt ocupats amb motiu de les eleccions”, va dir Sanromà en un to irònic.

“Si no es fa l'estació, veurem com passa de llarg el corredor del Mediterrani”, va afirmar el president de la Cambra de Reus, que va subratllar que el document amb les inversions prioritàries per a Catalunya no ha canviat en aquests darrers quatre anys, cosa que demostra que “no s'ha fet res”. Sanromà va manifestar que no vol que s'interpreti la seva insistència per l'estació intermodal com una crítica cap al corredor del Mediterrani. “Aquest s'està fent de forma lenta, de Vandellòs a Vila-seca ja està molt avançat, però a partir de llavors, què?”, es va preguntar. “No sabem si l'intercanviador anirà a l'Arboç o la Granada i, mentre no es fa la infraestructura, es poden perdre inversions”, va dir.

Durant el tradicional esmorzar amb la premsa de Nadal, Sanromà també va avançar que l'ens crearà un gabinet d'estudis econòmics, format per col·laboradors, amb experts de la URV. Aquest ens servirà per avaluar l'impacte de les iniciatives que impulsa la Cambra de Comerç, com és el cas de la Ganxet Pintxo i la Reus Viu el Vi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona