Governació construirà una torre de telecomunicacions al nucli urbà de Baiasca

El Pla Catalunya Connecta té com a objectiu garantir que al 2010 tots els nuclis de població de més de 50 habitants com a mínim tinguin cobertura de TDT, telefonia mòbil i Internet de banda ampla. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que «la construcció d'infraestructures com la de Baiasca-Llavorsí és fonamental per desplegar els serveis de telecomunicacions i garantir la cohesió territorial o, el que és el mateix, que tots els ciutadans tinguin accés a aquests serveis visquin on visquin».

El pla Catalunya Connecta, impulsat pel Departament de Governació, té una dotació total superior als 110 milions d'euros i comportarà la realització de més de 2.000 actuacions a tot el territori nacional, com ara estudis radioelèctrics, construcció i compartició d'infraestructures i instal·lació d'equips, a partir dels quals es realitzarà l'extensió dels serveis de comunicacions electròniques. En el seu marc d'actuació també es pretén donar respostes específiques a les diferents tipologies de dificultats orogràfiques i de transmissió de senyal radioelèctric del territori català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.