Infraestructures

infraestructures

Insten el govern a actuar pels expropiats de l'A-27

Unió de Pagesos iniciarà el 16 de juliol les mobilitzacions per cobrar el deute

La diputada tarragonina d'ICV, Hortènsia Grau, ha entrat una proposta de resolució al Parlament per instar el govern a intercedir davant el Ministeri de Foment perquè els expropiats per l'autovia A-27 entre Tarragona i Montblanc cobrin els 11 milions que encara els deuen per les indemnitzacions. En el mateix text es demana al govern que pressioni l'Estat perquè arregli els accessos i camins, així com les instal·lacions de reg, malmesos per les obres, ara paralitzades en molts punts.

Una cinquantena de propietaris convocats per Unió de Pagesos es van concentrar precisament ahir al matí davant de la seu de Foment a Tarragona, i van anunciar una primera mobilització per al dissabte 16 de juliol a la rotonda de l'N-240 a Perafort, en què no tallaran la carretera, si bé no descarten fer-ho més endavant. De fet, aquest estiu volen fer un acte de protesta “cada setmana o quinze dies”, segons el coordinador territorial al Camp, Josep M. Coll. “Es veu que a Madrid sí que hi havia diners dotats, però es deuen haver destinat a altres coses, i això encara indigna més”, lamenta Coll. “Ens diuen ara que no tenen diners... llavors que no iniciïn obres faraòniques”, es queixa. Foment ha assegurat que no farà cap licitació més abans de pagar, però per ara no ha satisfet el deute, pendent des del 2009. Els pagesos també han lamentat la inhibició dels ajuntaments, i han enviat una carta als alcaldes per demanar-los el seu suport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona