Infraestructures

MONTBLANC

Rècop farà les obres del futur centre cultural

La dignificació de l'església de Sant Francesc té un cost de 1,2 milions d'euros

El ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar dilluns passat per unanimitat l'adjudicació a l'empresa Rècop Restauracions Arquitectòniques SL, de la Selva del Camp, de les obres de creació del centre cultural Anselm Turmeda, que es projecta per un import d'1.240.264 euros a l'antic monestir de Sant Francesc. Les actuacions se centraran a mantenir la imatge i restaurar i rehabilitar les traces del monestir existents amb les dotacions necessàries per als usos que es proposen. El projecte preveu la recuperació del claustre, la restauració i la recuperació de les façanes que delimiten les ales del claustre, l'articulació dels diferents desnivells entre el claustre i la plaça projectada, facilitar la connexió entre l'església i el conjunt emmurallat i dignificar i recuperar l'església de Sant Francesc tenint en compte els usos complementaris a les activitats culturals que ja s'estan realitzant a l'edifici.

Urbanització de la plaça

El ple també va aprovar dilluns, per 12 vots a favor i 1 abstenció (Independents per Montblanc-FIC), el plec de clàusules administratives que han de regir la contractació per procediment obert de l'obra d'urbanització de la plaça de Sant Francesc, que té un pressupost d'1.200.000 euros. Al plec s'han incorporat les esmenes presentades per la Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya. També s'ha ampliat el termini de presentació de propostes; així, una vegada l'anunci de licitació surti publicat al BOP de Tarragona i al DOGC, les empreses tindran 26 dies per presentar-les. El projecte és, juntament amb la creació del centre cultural Anselm Turmeda, un dels més destacats del mandat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona