Infraestructures

CASTELLAR DEL VALLÈS

Habiliten noves naus per a usos municipals, formatius i d'entitats

L'Ajuntament de Castellar del Vallès ja ha acabat la construcció de tres noves naus municipals que han de donar servei a la brigada d'obres, al taller del metall local i a dues entitats del municipi. Els nous espais, que han suposat una inversió de 750.000 euros, sumen una superfície coberta de prop de 1.500 m². Estan situats al polígon del Pla de la Bruguera, entre els carrers Anoia i Solsonès, i s'hi assignaran els usos que fins ara tenia la nau de Can Carner, situada al carrer de la Noguera.

De les tres naus, la més gran farà de magatzem de la brigada d'obres. Té una superfície de 800 m² i un recinte exterior de 1.300m², també apte per deixar-hi material. Una altra nau situada just al costat, però independent, oferirà 500 m² per a la tasca formativa del taller del metall. Finalment, la nau més petita, de 180 m², la faran servir entitats que requereixen molt d'espai: el grup Il·lusió i la Banda de Majorettes, Trompetes i Tambors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.