Infraestructures i serveis

Adif licita dos nous contractes per al tram Martorell-Sant Vicenç de Calders-Nus de Vila-seca del corredor mediterrani

Es tracta del subministrament i transport de travesses i aparells de via

Adif ha licitat dos nous contractes per al subministrament i transport de travesses i d’aparells de vies per a la implantació de l’ample estàndard en el trajecte Martorell-Sant Vicenç de Calders i Nus de Vila-seca.

Per una banda, s’ha iniciat la contractació del subministrament i transport d’aparell de via en els trams d’aquest trajecte per 3,47 milions d’euros. Concretament, consistirà en la fabricació, premuntatge, comprovació al taller i transport de 12 encarriladores mixtes i 12 aparells de dilatació de tres fils, entre d’altres. Aquests treballs han de permetre velocitats de circulació de fins a 140 quilòmetres per hora i han de ser interoperables.

D’altra banda, l’ens gestor d’infraestructures ferroviàries ha licitat el subministrament i transport de travesses per al mateix tram per un import d’1,27 milions d’euros per al subministrament, transport i descàrrega de travesses destinades al muntatge de via en els trams o ponts metàl·lics que creuen l’Anoia i el Francolí, el viaducte de formigó que creua el Francolí, el viaducte que passa per sota el Serrallo i la via d’accés al port de Tarragona. En total, es preveu la instal·lació de travesses en una longitud de 1.800 metres de via.

Adif ha explicat que la contractació d’aquests subministraments no afecta el desenvolupament ni als terminis dels treballs que ja s’estan executant en el tram Martorell-Sant Vicenç de Calders-Nus de Vila-seca, ja que es tracta de material necessari per a les actuacions posteriors que actualment s’estan duent a terme actualment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona