Infraestructures i serveis

Oposició veïnal al projecte Bellafosca

SOS Costa Brava ha entregat un miler de signatures a l’Ajuntament de Palamós

Reclama que rectifiqui

SOS Costa Brava ha entregat a l’Ajuntament de Palamós un miler de signatures de veïns contra el projecte d’edificació de la zona de Bellafosca, segons explica ACN. L’entitat considera que es tracta d’una “aberració urbanística” i demana que el consistori “deixi de banda els interessos dels promotors immobiliaris”. Des de SOS Costa Brava recorden que es tracta de “l’últim pulmó” que queda arran de la platja de la Fosca. A la zona està previst que s’hi aixequin dotze xalets a més de dos edificis d’apartaments en una pineda. Per altra banda, la CUP ha presentat una esmena que es votarà en el proper ple de dimarts sobre aquesta qüestió.

La lluita de SOS Costa Brava per evitar la construcció de dotze xalets i dos edificis d’apartaments a l’antiga ubicació de l’hotel Bellafosca de Palamós fa un pas més. L’entitat ja s’ha queixat reiteradament de l’actitud de l’Ajuntament amb relació a aquest projecte urbanístic. La més evident és la denúncia pública de SOS Costa Brava a l’equip de govern municipal, a qui acusa d’haver aprofitat el confinament per tirar endavant projectes com aquest, o el del camí de ronda. Aquesta vegada, però, els ecologistes han apostat per entregar una recollida de firmes dels veïns contraris a l’edificació. Del miler de signatures que s’han recollit, 700 s’han fet de manera telemàtica. La portaveu de Salvem la Pineda d’en Gori i membre de SOS Costa Brava, Zeta Figa, adverteix que si el projecte tira endavant, la popular platja quedarà “tancada” per edificacions. “Aquesta pineda és l’únic pulmó que queda, és per on respira, i l’Ajuntament s’ho vol carregar”, diu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona