Montgat construeix un vial nou que uneix els carrers Santa Victòria i Sant Feliu amb el parc de les Bateries

Amb la previsió que s'acabin cap al mes d'octubre, ja s'han iniciat les obres de construcció d'un vial nou d'enllaç entre els carrers de Santa Victòria i Sant Feliu. Un cop finalitzades, la circulació a aquesta part de Can Ciurana podrà ser de sentit únic i rotatòria, alhora que establirà un accés al parc de les Bateries. A més, l'obra ocupa part del polígon industrial del carrer de les Pedreres, fins a arribar a la riera de Sant Jordi. Tot plegat generarà una millora paisatgística i mediambiental de l'entorn.

L'accés al barri de Can Ciurana es duu a terme per la rotonda que funciona com a nus dels següents vials: camí de les Bateries, carrer del Turó del Sastre, carrer del Maresme i avinguda de Sant Jordi, a més dels carrers Santa Victòria i Sant Feliu. Aquests dos, fins abans de les obres, eren vies sense sortida i de doble circulació, de manera que es produïa un considerable desordre dels diferents vehicles i dels vianants. Les obres tenen com a objectiu pal·liar aquesta situació, connectant els dos vials, per reordenar així el tràfic dels carrers. Així no només s'aconseguirà un ús més equilibrat entre els diferents usuaris, sinó que també es reduiran els moviments circulatoris a la rotonda central del barri. El projecte també té com a objectiu la integració i connexió de l'espai urbà al parc de les Bateries, i alhora en facilitarà les tasques de manteniment i conservació. Això es farà a través de la creació d'un accés des dels dos carrers, mitjançant un vial d'enllaç al parc, amb calçada per a vehicles, un passeig per a vianants al costat de muntanya i una vorera d'1,50 m a la banda de mar. L'obra anirà acompanyada tant d'enllumenat públic nou com de l'enjardinament de la zona amb una xarxa de reg nova. El pressupost de licitació de l'obra és d'1,4 milions d'euros provinents de l'Ajuntament i de l'Àrea Metropolitana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona