Infraestructures i serveis

Sant Fruitós millorarà el camp de futbol

Les obres costaran 360.000 euros i es preveu que s’allarguin fins al 2019

Sant Fruitós de Bages ha aprovat el pressupost per al 2018, que inclou una ambiciosa partida de 360.000 euros per millorar la zona esportiva del camp de futbol. Es preveu que les obres s’iniciïn l’estiu de l’any vinent, un cop finalitzada la temporada de futbol, i que finalitzin el 2019, segons l’alcalde, Joan Carles Batanés, que apunta al creixement del nombre d’infants que utilitzen el recinte com el principal motiu de l’obra.

Els treballs, que permetran disposar d’un equipament més accessible i funcional, s’efectuaran per fases. La primera inclou aixecar un nou bar amb terrassa a la zona on actualment hi ha el berenador. S’hi podrà accedir des de dins del recinte i també des de l’exterior, fora de l’horari del camp. La segona fase preveu millorar els accessos: se’n construirà un de nou adaptat, de manera que el trànsit d’usuaris es faci pel passadís entre el camp de futbol i el de futbol 7. Pel que fa a l’exterior, s’urbanitzarà el tram que connecta el camí Torrent Fonteta amb el camp i també el camí lateral al camp de futbol 7. A la pista exterior s’hi farà una graderia i, a l’antiga zona de petanca, mig camp de bàsquet. La darrera fase se centrarà en l’edifici principal, de 224 m², on hi haurà despatxos, magatzem, gimnàs, infermeria, consergeria, sala de juntes i sala audiovisual. La reforma comportarà eliminar els actuals barracons de l’escola de futbol per ubicar-los al nou edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona