Administracions

Els Serveis Socials de Calonge disposaran d'un ascensor

Estan situats a Cal Panyero, edifici històric i protegit, al centre del poble

El cost és de 77.321 euros

L'Ajuntament de Calonge ha iniciat les obres per millorar l'accessibilitat de l'àrea de Serveis Socials amb la instal·lació d'un ascensor, un tema pendent des de feia anys.

Aquest projecte, que s'ha començat a executar recentment, ha suposat el trasllat temporal de les dependències dels Serveis Socials, que mentre durin les obres –uns quatre mesos– estaran situades a l'edifici central de l'ajuntament, a la plaça de la Concòrdia.

El projecte s'executa per donar accessibilitat a les tres plantes superiors de l'edifici, alhora que es manté la comunicació de les diferents plantes amb l'escala, que tindrà una amplada d'un metre. El projecte costa 77.321 euros i suposarà una millora important en la funcionalitat de l'edifici conegut com a Cal Panyero.

L'actuació que s'està desenvolupant consisteix en la col·locació d'un ascensor al forat de l'escala que comunica la planta baixa amb les tres plantes pis de l'edifici. Per poder instal·lar aquest ascensor ara s'està treballant per eixamplar el forat d'escala, de manera que es retallarà 10 centímetres de la llosa d'escala per encabir-hi aquesta nova instal·lació. L'ascensor estarà folrat amb planxa metàl·lica, i per poder-lo instal·lar el projecte també preveu desmuntar el sostre de la caixa d'escala, excavar el fossat d'ascensor i reforçar la potència del quadre elèctric per alimentar-lo, i també s'instal·larà una línia de telèfon dins de l'ascensor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia