Administracions

Reducció històrica de l'endeutament a Calonge

L'Ajuntament de Calonge continua reduint el seu endeutament, una reducció que s'ha accelerat recentment i que el situa en el 23,15%. El tancament del pressupost del 2016 ha permès amortitzar anticipadament 1.783.000 euros de deute, de manera que la situació financera d'aquesta institució se situa en uns nivells de deute per sota dels previstos. Segons explica l'alcalde, Jordi Soler, el tancament de l'exercici de l'any passat ha situat el percentatge d'endeutament en un 38%, per sota del que inicialment estava previst. Aquesta dada permet reformular els càlculs per aquest any 2017 i preveure que aquest exercici es tancarà amb un endeutament que marca un mínim històric del 23,15%, significativament per sota del 26,50% previst a començament d'any.

D'aquesta manera, el percentatge d'endeutament de l'Ajuntament ha passat de gairebé el 94% l'any 2011 a un 50,10% el 2014 fins a situar-se, i segons s'estima en una previsió, en el 23,15% a finals d'aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia