Administracions

Calonge aposta per recuperar després de nou anys Expohabitat

Se celebrarà el 29 i 30 d'abril i l'1 de maig i inclourà més de 2.000 m² d'exposició i conferències

L'Ajuntament de Calonge torna a organitzar i impulsar després de nou anys sense fer-se la fira Expohabitat, que arribarà a la quarta edició. El motiu del retorn és la millora del sector econòmic vinculat a l'habitatge.

Aquesta edició es presenta totalment renovada, amb l'objectiu d'enfortir l'aspecte mediambiental, la construcció sostenible, l'arquitectura bioclimàtica, les energies renovables i les noves tecnologies, i així situar Expohabitat com una fira de referència del sector de l'habitatge a la comarca. A més, es vol donar l'oportunitat de participar-hi a autònoms i joves emprenedors, perquè puguin donar a conèixer els seus serveis. Per això es reservarà un espai per a tots ells.

L'últim cop que es va celebrar la fira Expohabitat va ser l'any 2008. Amb l'edició d'enguany, doncs, l'Ajuntament vol donar un impuls a tots aquells serveis que giren al voltant dels habitatges i les segones residències. L'organització espera reunir importants professionals del sector. En total s'han previst més de 2.000 m² d'exposició i conferències, repartits entre el recinte firal i el poliesportiu de Sant Antoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia