Medi ambient

Besalú dedica uns dies al reciclatge

El programa de Besalú.net inclou una acampada en què els participants faran una neteja del riu Fluvià

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l'Ajuntament de Besalú ha organitzat diferents activitats gratuïtes que tindran lloc entre avui i diumenge, amb el nom de Besalú.net. Cada dia feiner, a la tarda, hi haurà uns tallers d'una hora de durada al local polivalent de Cal Campaner. S'hi podrà aprendre a fer pastissets; a confeccionar vestuari d'estil manga amb peces de roba usades; a reutilitzar paper, a partir de l'experiència de l'empresa La Confianza (LC Paper), i a recuperar els coneixements de llengua anglesa.

Les persones que s'inscriguin, com a mínim, a dos d'aquests tallers, es podran apuntar a la proposta estrella del Besalú.net: una acampada, el dissabte i el diumenge, en què col·labora el centre excursionista local. El matí del dissabte, els participants es dedicaran a netejar la llera del riu Fluvià al seu pas per Besalú. Al vespre començaran les activitats nocturnes i l'acampada pròpiament dita. L'endemà es farà un joc de geocerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia