Medi ambient

Reserven 221 hm³ de Sau i Susqueda a reg, abastament i cabal

Aquesta reserva d'aigua ha de satisfer les necessitats dels propers 6 mesos

Els embassaments de Sau i Susqueda reservaran per als propers sis mesos –fins al setembre, quan s'acabi la campanya de reg– un total de 221 hm³ per satisfer les demandes d'abastament, reg i usos ambientals. Així ho va decidir dijous la comissió de desembassament del sistema Ter Llobregat, que es va reunir a la seu de l'Agència Catalana de l'Aigua a Barcelona. Concretament, van fixar que es destinaran 96 hm³ a abastament domèstic (xarxa Ter-Llobregat i Consorci de la Costa Brava), prop de 80 hm³ per a usos agrícoles i prop de 42 hm³ per garantir el cabal ecològic del riu.

La comissió de desembassament va constatar que el sistema Ter-Llobregat –incloent-hi els embassaments del Cardener-Llobregat, és a dir, la Baells, la Llosa del Cavall i Sant Ponç– estaven al 84% de capacitat i que amb les reserves es poden satisfer les demandes ordinàries per 15 mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia