Medi ambient

Ajuts de Caixa Bank i el BBVA pel ‘Glòria’

Les entitats bancàries Caixa Bank i BBVA han establert plans d’ajudes amb línies de finançament especial per als afectats del temporal Glòria a les comarques gironines. Unes línies destinades tant als particulars com a les empreses, fruit de les diverses trobades que han mantingut amb representants d’administracions municipals i institucions.

Pel que fa a Caixa Bank, l’entitat ha obert una línia de finançament en condicions preferents destinada als agricultors que han patit danys, els quals també tindran la possibilitat de rebre bestretes dels pagaments de sinistres d’Agroseguro i dels ajuts de la política agrícola comuna (PAC), així com de línies específiques destinades a la recuperació de les zones afectades. Unes línies preferents amb períodes de carència de fins a quatre anys. A més, l’entitat ha posat a disposició dels assegurats un telèfon exclusiu per atendre els sinistres de la llar i a través de la seva fundació col·laborarà amb entitats socials del territori per ajudar particulars damnificats. Respecte al BBVA, també ha habilitat un telèfon d’atenció específica per als clients que tenen una assegurança contractada i ha posat en marxa línies especials de finançament per als perjudicats a interès zero. En concret, una per a particulars i una per a pimes i autònoms, totes dues disponibles per a clients i no clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona