Gelida comença a fer el recompte dels danys provocats pel temporal de neu

Els arbres caiguts o a punt de caure es concentren massivament a la zona del Castell

Després de la dura jornada d'ahir, avui l'alcalde de Gelida, Lluís Valls, respirava amb més tranquil·litat. A primera hora del matí, els camioners que van quedar atrapats en un dels polígons industrials del poble ja han pogut tornar a casa, després de passar la nit al pavelló municipal. La brigada els va portar mantes i alguna beguda calenta perquè poguessin passar millor la nit. Al llarg del dia el Funi ha tornat a entrar en funcionament i les carreteres i carrers han recuperat la normalitat. La brigada ha insistit molt a tirar sal a les zones de més pas per desfer les plaques de gel que han aparegut al matí a causa del vent i les baixes temperatures de la nit passada.

Ara l'equip de govern ja ha començat a fer recompte de la gran quantitat d'arbres que han caigut o estan a punt de caure a causa del temporal. El pes de la neu i la debilitat de les arrels ha deixat bona part de l'arbrat del municipi en mal estat. A la zona del Castell, hi ha una bona part dels arbres malmesos a causa del temporal, però ara ja han començat a trobar arbrat en les mateixes condicions en altres punts del municipi.

Precisament, ahir la brigada va estar tallant pins fins pràcticament a les 12 de la nit perquè els tècnics de la companyia elèctrica poguessin arreglar una avaria que afectava una part del poble.

Durant el dia d'avui, Gelida ha començat a recuperar una certa normalitat però tot fa pensar que el poble necessitarà una injecció econòmica per superar els danys provocats per la nevada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona