Medi ambient

Ferré, ferm contra la urbanització de terrenys cremats a Calafell

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, s'ha mostrat ferm aquesta setmana contra la urbanització o requalificació de terrenys que s'hagin cremat. Ferré assegura que el govern no aprovarà la modificació del pla d'ordenació urbanística per requalificar ni un sol metre quadrat que s'hagi cremat.

L'alcalde de Calafell va anunciar la seva decisió en la presentació de la nova brigada forestal que netejarà la zona que l'estiu passat es va cremar a la muntanya del Comú.

Precisament en aquesta zona, “la major part de la zona afectada per l'incendi és de titularitat municipal” i això és, segons Ferré, “una garantia de salvaguarda per a aquest terreny.”

A més de netejar-hi la zona afectada, la brigada farà tasques de prevenció en altres zones boscoses del municipi. L'objectiu és evitar que es tornin a produir incendis intencionats com el de l'estiu passat i protegir les urbanitzacions en cas d'incendi durant els mesos de més risc.

La brigada està integrada per treballadors del pla ocupacional municipal Calafell Crea, que garanteix feina d'interès públic a persones en situació d'atur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia