Administracions

Reforma de l'àrea de Cultura de Calonge

Es renoven les oficines i es planteja connectar-les amb el castell medieval

L'Ajuntament de Calonge ha iniciat les obres de reforma de les dependències de l'àrea de Cultura, situades a la plaça Major, amb l'objectiu de renovar aquesta oficina per fer-la més funcional, amb una il·luminació més eficient, i alhora adaptar els serveis a les persones amb mobilitat reduïda.

L'alcalde, Jordi Soler, explica que es tracta d'una reforma integral que ha de permetre posar al dia aquest espai municipal situat al centre de Calonge, a tocar del castell.

El projecte inicialment també preveia l'obertura d'una porta que comuniqués les dependències de Cultura amb el castell, però durant l'execució del projecte s'han comprovat les dificultats de fer aquesta connexió i és probable que no s'acabi portant a terme. Els acabats seran amb un terra de parquet de fusta, mampares modulars i un mobiliari i un acabat que segueixen la línia de les darreres reformes que l'Ajuntament ha fet en algunes dependències municipals, com ara la nova Oficina d'Atenció Ciutadana de Calonge. El projecte també preveu la recol·locació del servidor d'internet, la renovació dels aparells d'aire condicionat i la instal·lació d'una nova xarxa d'electricitat de baixa tensió i una nova il·luminació més eficient que ha de permetre reduir el consum energètic d'aquestes dependències. Les obres de reforma afecten una superfície de 62 metres quadrats, tenen un cost total de 62.325 euros i formen part del projecte de renovació dels equipaments municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona