El regidor d'Urbanisme de Vilassar de Mar s'oposa a mancomunar el cementiri

Premià de Mar i Premià de Dalt s'hi han interessat

Els governs de Premià de Mar i Premià de Dalt asseguren que han iniciat converses amb l'alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, per poder fer ús del cementiri vilassarenc un cop s'hagi ampliat, una qüestió que encara es troba en fase de tramitació urbanística. Els cementiris dels dos Premià estan força plens, sobretot el de mar, i després de valorar altres possibles solucions s'han fixat en Vilassar de Mar per mancomunar el servei. En el cas de Premià de Mar, la situació és força desesperada ja que, en la situació actual, el recinte funerari no té capacitat per assumir gaires més defuncions.

El responsable d'Urbanisme de Vilassar de Mar i un dels artífexs del pla d'ampliació del cementiri, Desideri Camino, però, no veu amb bons ulls aquesta societat i ahir va manifestar-se en contra que la reforma de l'equipament funerari serveixi per donar servei a altres municipis. «No pot ser que Vilassar de Mar hagi d'assumir els problemes que es poden resoldre d'una altra manera», va declarar ahir l'històric regidor vilassarenc. A més, Camino va fer públic que ell no ha participat en cap reunió ni tampoc no té coneixement que se n'hagi fet cap en què els ajuntaments veïns hagin demanat a Vilassar de Mar poder fer servir el seu cementiri. Premià de Mar va aprovar recentment en el ple estudiar la viabilitat del projecte mancomunat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.