Administracions

L'Alcampo de Sant Adrià inclourà nous negocis

L'Ajuntament autoritza l'ampliació d'usos, que inclourà un gimnàs ‘low cost'

L'Ajuntament de Sant Adrià ha autoritzat la firma que gestiona l'hipermercat Alcampo a ampliar els usos de les noves galeries comercials de la instal·lació, una part de les quals continuen buides mesos després de la reinauguració. Gràcies a un acord de ple que ha de ser ratificat ara per la Generalitat, el consistori adrianenc preveu que a les tradicionals botigues s'hi puguin afegir oficines de fins a 100 m², zones recreatives de fins a 300 m², espais de ludoteca i jocs infantils, negocis sanitaris de fins a 200 m² i sales esportives.

Així ho ha detallat la regidora d'Urbanisme del consistori adrianenc, Ruth Soto (PSC), que hi afegeix que les firmes que gestionen l'hipermercat, Auchan i Immochan, han traslladat a l'Ajuntament l'interès d'un gimnàs “low cost” per instal·lar-se a les renovades galeries, un dels negocis cridats a revifar l'espai. Sense la modificació puntual del pla especial que regula aquest espai, l'arribada del gimnàs, i dels altres tipus de negocis, seria inviable.

Respecte a la proximitat del nou negoci esportiu a una instal·lació esportiva municipal com és el Marina Besòs, Ruth Soto considera que la suposada arribada del negoci privat “no hauria de perjudicar l'equipament municipal, atès que el Marina Besòs disposa de piscina, un element molt valorat pels usuaris”.

Ruth Soto és de l'opinió, a més a més, que l'arribada d'un gimnàs “que podria cobrar una quota d'uns 22 euros al mes” pot ser un incentiu per a l'empresa que fins al 2017 gestiona el Marina Besòs”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona