Administracions

tarragonès

Una comissió decidirà sobre Port Aventura

Salou i Vila-seca ultimen un acord per fixar el repartiment dels ingressos

Els ajuntaments de Salou i Vila-seca han acostat posicions els darrers dies sobre la polèmica pel repartiment dels ingressos de Port Aventura, i des de divendres ultimen un acord per tal de desencallar el conflicte que va esclatar arran d'una esmena del govern que obligava a mantenir indefinidament el repartiment al 50% entre les dues poblacions. Segons va detallar ahir l'alcalde de Salou, Pere Granados, s'està treballant per poder consensuar la constitució d'una comissió que s'encarregarà de fer un dictamen en un termini màxim de tres mesos per tal de decidir quina proporció dels impostos que genera el parc corresponen a cada municipi. D'aquesta manera, es deixaria aparcat l'acord inicial de repartiment provisional durant 5 anys d'un 57% per a Salou i un 43% per a Vila-seca. Aquesta línia de treball va sorgir de la reunió que tots dos municipis van mantenir amb representants de la Generalitat al març, a partir de la qual s'hauria elaborat un esborrany de proposta final redactat pel govern. Granados va dir que facilitarà el retorn del municipi al consorci que gestiona el parc, en cas d'acord.

Sense dimissió per l'Escola de Comerç

El primer tinent d'alcalde i portaveu del PP a Salou, Mario Garcia, va descartar ahir que l'actual regidor d'Acció Social, Pedro Lavilla, hagi de dimitir, tal i com ha reclamat l'oposició, com a conseqüència de les presumptes irregularitats comeses per l'exdirector de l'Escola de Comerç de Costa, Jesús Mármol, quan Lavilla era regidor de Comerç. Garcia va defensar que l'únic responsable de la situació va ser l'exdirector, contra el qual l'Ajuntament presentarà una querella penal, i que un regidor “no pot controlar exhaustivament l'actuació de tot el personal”. Garcia va negar que Lavilla conegués les irregularitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona