Administracions

L'alcalde de Burjassot presenta les reclamacions contra la taxa TAMER

L'equip de govern de la municipalitat ha acompanyat l'alcalde de la vila i els més de mil escrits

Emili Altur, regidor d'hisenda i promoció econòmica de l'Ajuntament de Burjassot ha acompanyat, en la seua qualitat de portaveu municipal del Bloc Compromís, l'Alcalde, Jordi Sebastià i els membres de l'equip de govern Rafa Garcia i Pepe Blanco, a la seu de l'EMTRE per a fer entrega de les més de 1.200 queixes ciutadanes contra l'abusiva pujada de la taxa TAMER.

Com ja va fer al seu dia, Altur ha recordat que “Estem en desacord amb la pujada de la taxa de fem en més d'un 200% perquè suposa una nova mostra de la mala gestió del PP del EMTRE. En la pujada de la taxa s'inclouen despeses financeres que no haurien d'estar i partides que haurien d'estar assumides per la Generalitat” A més, a afegit que, “el sobrecost de les noves instal·lacions de Quart de Poblet i Manises denoten una manca de previsió i de gestió adecuada per part del PP.” Alhora que, “la gestió dels residus en l'Horta ha estat presidida per la contínua improvisació i insostenibilitat. L'abocador tancat en els anys noranta al terme de Riba-roja, els problemes continus en l'abocador de Dos Aigües, la manca d'instal·lacions de tractament adequades com ho deixa palès la instal·lació de Fervasa, són només alguns exemples d'aquesta gestió lamentable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.