Administracions

Augment de les ajudes socials a Llagostera

El pressupost preveu la compra de tres habitatges per al parc municipal

L’Ajuntament de Llagostera tindrà aquest any un pressupost de 9.492.500 euros, un 17,4% superior al de l’any passat. “Es tracta d’un pressupost que es caracteritza per l’increment de les ajudes socials i les polítiques d’habitatge, l’augment de la plantilla de personal, i l’increment de les inversions i la contenció de la despesa ordinària”, va destacar el regidor d’Hisenda, David Parron. Als 9.492.500 euros de pressupost de l’Ajuntament cal afegir-hi els 1.374.000 euros del pressupost del patronat de la residència Josep Baulida, fent un total de 10.866.500 euros de pressupost consolidat.

Les despeses en actuacions de protecció i promoció social s’incrementen en un 43% respecte al 2020. Així, les subvencions a entitats pugen un 6,7% respecte a l’any 2020 i un 50% a Càritas per fer front a les noves necessitats derivades de la crisi de la Covid, que han incrementat el nombre de famílies amb dificultats.

El capítol d’inversions augmenta un 276% respecte al pressupost del 2020, i s’hi destinaran un total de 1.609.350 euros. D’aquests, 1.215.000 euros es finançaran amb un crèdit. Parron va explicar que el deute viu de l’Ajuntament per al 2021 se situa en un 34,72% molt inferior al 110% permès. Entre les inversions, hi ha la compra de tres habitatges per destinar-los al parc municipal i les obres finançades pel PUOSC. També es destaca la partida per a habitatge de protecció pública, de 235.175 euros, un 254% respecte al 2020, quan se n’hi van destinar 60.000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona