Administracions

Guanyem retreu el poc compromís de Madrenas

Denuncien que no s’ha complert l’acord pel qual van aprovar el pressupost

Guanyem Girona, tot just un any després del seu vot favorable al pressupost de l’Ajuntament de Girona, ha lamentat i alhora criticat el compliment “ínfim” dels acords que van pactar amb Junts per Catalunya per tirar-lo endavant.

El portaveu de Guanyem, Lluc Salellas, va quantificar aquests “incompliments fent públic que, dels quinze punts pactats amb l’equip liderat per Marta Madrenas, només cinc han estat atesos. Per Salellas, entre els punts que no han estat atesos va destacar el projecte de ordenar el trànsit als carrers dels barris de Sant Narcís i Santa Pau, i la iniciativa per dinamitzar el de Santa Eugènia. També va lamentar que no s’abordés la creació d’un teatre amateur als barris i l’aturada de les obres per posar fi als talls de llum a la Font de la Pólvora.

“Marta Madrenas –segons va destacar Salellas– no ha complert amb les veïnes i veïns de Girona i ha estat incapaç de complir els acords pactats amb Guanyem”. Més enllà del compliment dels compromisos, Salellas s’ha mostrat “decebut per la manera de fer del govern Madrenas”. “El pressupost que vam treballar i pactar s’ha vist modificat unilateralment”, va dir Salellas, tot afegint-hi que: “Se’ns ha apartat totalment de molts projectes que volíem treballar conjuntament, com ara la compra de pisos que vam aconseguir, o s’han eliminat projectes per finançar-ne d’altres sense ni tan sols avisar-nos”.

Per la seva part, Junts va demanar responsabilitat a Guanyem en les seves crítiques, perquè ara la prioritat “ha de ser lluitar contra els efectes de la Covid“.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona