Administracions

Palafrugell habilita 122 places de pàrquing a tocar de Can Mario

Han llogat l’aparcament subterrani de l’antic Caprabo, amb accés pel carrer Llavià i Serra, a la cantonada amb el de Begur

Han d’afavorir la rotació entre clients del mercat i el comerç

L’Ajuntament de Palafrugell està acabant d’habilitar la incorporació de 122 places d’aparcament subterrani a l’encreuament entre els carrers de Llavià i Serra i de Begur, just davant de la plaça de Can Mario i sota l’antic Caprabo.

El primer tinent d’alcalde, Joan Vigas, explica que l’operació s’ha acordat per la via del lloguer, amb un cost d’uns 15.000 euros anuals que abonarà el consistori i compensarà amb els ingressos. Malgrat això, prioritzaran que la primera hora d’estacionament continuï sent gratuïta per compaginar la rotació d’usuaris amb l’incentiu que tingui ús per consumir als comerços del nucli antic i els mercats.Per facilitar l’entrada de vehicles a l’aparcament, a banda dels provinents des de l’est del nucli pel carrer Torres i Jonama, ja s’ha repintat i obert un tram de doble sentit al carrer Begur entre Garriga i l’entrada a l’aparcament, que simplificarà el recorregut en cotxe des de la zona nord del terme municipal.

Amb aquesta nova bossa de places, el municipi ja supera les 700 al centre de la vila, que han de pal·liar les dificultats d’estacionament que s’havien agreujat en els darrers mesos, amb la crisi per la Covid-19. Amb tot i això, Vigas avança que també aprofitaran el nou escenari per racionalitzar la presència de vehicles estacionats en alguns espais en superfície, com ara abordar la reforma pendent i supressió de zona blava a la plaça del Priorat de Santa Anna, o bé pacificar el Raval Superior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona