Administracions

A punt de començar les obres per cobrir la pista poliesportiva de Fontajau

Els treballs, que arrencaran la setmana vinent, costen a l’Ajuntament de Girona uns 500.000 euros

Les actuacions duraran uns quatre mesos

La futura coberta de la pista poliesportiva de Fontajau, a Girona, començarà a prendre forma d’aquí a pocs dies. El govern de Marta Madrenas va anunciar ahir que es preveu que les actuacions arrenquin la setmana que ve i que les obres durin aproximadament uns quatre mesos. Es tracta d’un espai que està situat entre l’avinguda de l’Amical Mauthausen i el carrer Antoni Varés Martinell, i la coberta ha de permetre augmentar la polivalència de la instal·lació, situada al costat de la guingueta del barri.

L’import d’adjudicació de les obres ha estat de 506.048,67 euros (IVA inclòs). Aquest projecte va ser la proposta escollida en els pressupostos participatius del 2017 a Fontajau i s’hi van destinar els 40.502,35 euros de què disposaven els veïns i veïnes. També va ser una de les dues propostes escollides en els pressupostos participatius del 2018 i s’hi van destinar 10.000 euros més. La pista poliesportiva del parc de Fontajau és un espai de pràctica esportiva lliure, a l’exterior, pavimentat amb rajola hidràulica premsada i equipat amb dues porteries d’handbol o futbol sala i dues cistelles de bàsquet. Amb el cobriment de la pista, s’aconseguirà un espai cobert i pavimentat de 1.000 metres quadrats, amb ombra i aixopluc, que permetrà augmentar-ne la polivalència i l’ús social. A més, se substituiran els sistemes d’enllumenat nocturn i s’afegirà la senyalització del voleibol com a esport compatible amb l’espai. El projecte preveu una estructura amb una forma convexa en un lateral i formada per jàsseres de fusta corbades.

LA XIFRA

1.000
amb ombra i aixopluc s’aconseguirà amb la cobertura, fet que augmentarà la polivalència de la instal·lació.

LA FRASE

La cobertura de la pista permetrà guanyar un espai de referència
Marta Madrenas
Alcaldessa de girona

Pendents de l’inici d’obres al carrer de la Creu

Mentre l’Ajuntament de Girona anuncia el començament de les obres a la pista del barri de Fontajau, els veïns d’un altre, el de l’Eixample, estan esperant els operaris al carrer de la Creu. Aquí s’espera millorar l’accessibilitat, racionalitzar el trànsit rodat i implantar un carril bici al carrer de la Creu, en el tram comprès entre els carrers de Barcelona i Joan Maragall. Es preveu que aquestes obres durin sis mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona