Administracions

Palamós centralitzarà les àrees lligades a joventut i ciutadania en un nou espai

Ocuparan els locals que s’estan habilitant als espais municipals de les Galeries Carme

La reforma generà una sala polivalent per a 300 persones

L’Ajuntament de Palamós ha començat les obres de reforma dels espais municipals de les Galeries Carme amb l’objectiu de centralitzar-hi àrees lligades a la participació i la ciutadania. El projecte permetrà, a més, de crear una gran sala amb cabuda per a 300 persones que es podrà dividir en dos espais diferenciats. També inclou una sala de reunions i dos despatxos, a banda de magatzem i lavabos.L’alcalde, Lluís Puig, explica que el projecte està pensat “per donar la màxima polivalència a l’espai, que podrà acollir diverses activitats al mateix temps”. Segons Puig: “L’objectiu és el de convertir aquest equipament en un espai de referència de les associacions palamosines, un punt de trobada d’aquestes on realitzar activitats però també on proposar i generar iniciatives.”

Millorar l’atenció

Aquestes noves dependències també seran seu de les àrees municipals que tenen més contacte amb les entitats locals, en aquest cas Ciutadania, Participació, Joventut i Ciutat Educadora. Les obres inclouen també la instal·lació de nous tancaments exteriors i la renovació d’equipaments com ara la climatització.

El projecte ha estat elaborat pels serveis tècnics de l’Ajuntament de Palamós i té per objectiu convertir aquest equipament de 500 m² en el gran espai municipal polivalent destinat a les entitats del municipi. Aquest equipament va ser remodelat l’any 2015 i fins ara acollia principalment una sala d’exposicions i d’actes i dues sales independents i diàfanes. Malgrat l’espai i l’emplaçament, la seva distribució i concepció no permetia un ús plenament polivalent i independent.

La reforma també inclou una sala de reunions i dos despatxos, i també un magatzem i lavabos. Les obres permetran la instal·lació íntegra de nous tancaments exteriors i la renovació d’equipaments com ara la climatització de l’espai.

LA FRASE

L’objectiu és el de convertir aquest equipament en un espai de referència de les associacions
Lluís Puig
alcalde de palamós (ERC)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona