Administracions

El camp de futbol de Sant Antoni tindrà grades

S'ha aprovat un avantprojecte en què també s'inclouen vestidors nous

Aquesta acció s'emmarca en la millora dels dos camps de futbol de Calonge i les instal·lacions esportives

L'Ajuntament de Calonge vol construir grades al camp de futbol de Sant Antoni, en una aposta per millorar la instal·lació esportiva. L'alcalde, Jordi Soler, explica que l'avantprojecte que s'ha aprovat també inclou la construcció dels nous vestidors, a banda de les grades.

El projecte, segons Soler, ha de ser una realitat l'any 2018. Després de l'aprovació de l'avantprojecte, es consensuarà amb els usuaris de manera coordinada amb les àrees d'Urbanisme i Esports. El projecte, que ja s'ha encarregat, preveu enderrocar l'edifici dels actuals vestidors per construir-ne un de nou que inclourà sis vestidors per als equips de futbol i dos per als àrbitres, així com un espai de magatzem, lavabos, grades i l'espai que es destinarà a servei de bar. L'edifici, que s'adaptarà també a les normes d'accessibilitat, tindrà una superfície de 200 metres quadrats, i les grades tindran capacitat per a un centenar d'espectadors.

Nous vestidors

El projecte de nous vestidors i grades l'impulsa l'Ajuntament, que treballa, segons explica Jordi Soler, amb “l'objectiu de poder disposar del projecte executiu aquest estiu”. Un cop aprovat, està previst que les obres es portin a terme durant l'any vinent, de manera que el nou edifici podria entrar en servei durant la temporada de futbol 2018/19.

El projecte també preveu que l'edifici es pugui construir amb un sistema basat en elements prefabricats, que permetrà escurçar al màxim el termini d'execució per interferir com menys millor en el desenvolupament de les activitats esportives del camp de futbol de Sant Antoni.

LA XIFRA

100
espectadors
és la capacitat que es preveu que tindran les grades. També es faran nous els vestidors i els serveis.

Una operació de millora iniciada durant el 2007

La construcció de les noves grades i vestidors permetrà posar al dia aquest equipament esportiu. Els primers treballs importants es van iniciar el 2007 amb una reforma important, amb la instal·lació de gespa artificial.

Tot plegat, segons Soler, s'emmarca en els projectes de millora dels equipaments esportius dels darrers anys, que han permès ampliar i millorar equipaments com els dos camps de futbol, ampliar el pavelló d'esports de Calonge o crear un nou skatepark.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona