Administracions

Expohàbitat de Calonge 2017 escalfa motors

Més de quaranta empreses i 2.000 m² per a exposicions i conferències

La nova edició d'Expohàbitat, la fira dels habitatges i les segons residències que organitza l'Ajuntament de Calonge, reunirà més de quaranta empreses repartides en 2.000 m² per a expositors i conferències. L'edició d'aquest any es presenta totalment renovada, amb l'objectiu d'enfortir l'aspecte mediambiental. La fira, que es va deixar de fer el 2008, coincidint amb la crisi econòmica, se celebrarà al pavelló firal de Sant Antoni els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig.

A banda de les empreses expositores, es duran a terme diverses xerrades i tallers, com ara el de jardineria i tècnica kokedamas, el taller fengshui harmonització de l'espai o la xerrada sobre cuina Tupperwear. Entre les activitats programades, destaca la conferència Herramientas online y offline per a optimitzar un habitatge turístic, a càrrec de Kaajal Mansukhani, responsable de Comunicació de Spain-Holiday.com, plataforma de lloguer de vacances amb més de quinze anys d'activitat, que ofereix més de nou mil habitatges turístics només a l'Estat. Durant aquesta ponència es destacaran i s'explicaran les principals tècniques per millorar la rendibilitat d'un habitatge turístic utilitzant les eines de màrqueting, analitzant dades i optimitzant l'anunci que es publica en una plataforma de lloguer de vacances.

Aprofitant aquest cap de setmana llarg, des de l'organització es preveu una afluència de públic superior a la que es va registrar durant l'última edició d'aquesta fira, que va ser el 2008. Aquell any prop de sis mil persones van visitar Expohàbitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona