Administracions

S'inicia la reforma integral de tot el Palmar, a Palamós

Aquest barri, que es va edificar en la dècada dels seixanta, requeria actuacions urgents de voreres i sanejament

Les obres de millora de la zona del Palmar de Palamós, un projecte integral de reforma, s'han iniciat. Aquest sector està situat entre els barris de l'Eixample i de la Platja i delimitat pel terme municipal amb Calonge.

El regidor d'Urbanisme, Jordi Pallí, explica que aquest àmbit es va urbanitzar en la dècada dels seixanta i en l'actualitat requeria una actuació urgent en la millora de voreres, asfaltatge i serveis. El projecte de condicionament que ara s'executa inclou la millora de les voreres, de l'asfaltatge, del clavegueram i de l'enllumenat.

Quatre carrers implicats

Els carrers on s'executa aquest projecte són concretament el del Palmar (tot el carrer) i el del Mar (vorera esquerra en el sentit de la circulació i al tram entre les avingudes President F. Macià i Catalunya). L'actuació també inclou el carrer de Nàpols (vorera esquerra en el sentit de la circulació i al tram entre el President F. Macià i el carrer de la Indústria), i els carrers de Londres i de Santa Marta (entre el del Mar i el de Nàpols). El pressupost de les obres és de 338.400 euros, finançats majoritàriament per l'Ajuntament, amb un 71%, i la resta, el 29%, mitjançant contribucions especials. Les tasques de condicionament d'aquesta zona tenen un termini d'execució de tres mesos i mig.

LA XIFRA

338.400
euros
és el cost de la reforma i intervenció del sector del Palmar, que inclou, a banda de voreres, serveis.

Explicacions pels talls de llum

L'Ajuntament de Palamós ha demanat explicacions a l'empresa Endesa pels talls de llum que han afectat el municipi aquesta darrera setmana. La companyia assegura que ha tingut almenys quatre avaries en una mateixa línia, però diu que s'han anat resolent. L'Ajuntament ha demanat també que es garanteixi el subministrament elèctric a l'hospital de Palamós. El moment més conflictiu d'aquest seguit de talls de llum va ser dijous passat a la tarda, en què van afectar 9.700 usuaris, la gran majoria de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona