Societat

Trànsit

Cues de fins a 8 quilòmetres en l'operació tornada

Al llarg del cap de setmana no s'ha produït cap víctima mortal per accident de trànsit a les vies interurbanes catalanes

L'operació tornada a l'àrea metropolitana de Barcelona s'ha complicat aquesta tarda en diversos punts de la C-32, amb cues de fins a 8 quilòmetres, o a l'N-340, al Vendrell (Baix Penedès), amb cues de 7 quilòmetres, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). D'altra banda, al llarg de l'operatiu de trànsit del cap de setmana (des de les 15.00 hores de divendres a les 20.00 hores de diumenge) no s'ha hagut de lamentar cap víctima mortal per accident de trànsit a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.

La C-32 ha registrat retencions de 8 quilòmetres tant en el seu tram nord (a Argentona, en sentit Barcelona) com al sud (a Cornella de Llobregat, per anar a la B-20). Al peatge de la Roca del Vallès (Vallès Oriental) de l'AP-7 s'han produït cues de 4 quilometres en sentit Barcelona.

A banda dels accessos a l'àrea metropolitana també hi ha hagut embussos de la 3 quilòmetres a la C-31 sud, a Sitges, i de 5,5 quilòmetres a la C-31 nord, a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà), cap a la C-65, a causa d'una avaria. A la C-65 s'han produït cues de 3 quilòmetres cap a l'enllaç amb la C-35 i de 2 quilòmetres cap a la C-25.

També s'han registrat cues de 4 quilòmetres a la C-14, a Organyà (Alt Urgell), per un accident al túnel de 3 Ports, i de 2 quilòmetres a la N-145 a les Valls de Valira cap a La Seu d'Urgell.

La N-340 ha patit problemes tant aquesta tarda, amb 7 quilòmetres al Vendrell en sentit Barcelona, com al matí, a Tarragona, a causa d'un xoc frontal de dos turismes.

Al matí s'ha produït una altra incidència a la C-31 a Vilanova i la Geltrú (Garraf) per un accident entre diversos vehicles.

Ahir dissabte dos accidents van provocar els problemes més rellevants del dia. Una col·lisió entre diversos vehicles a la GI-682 va col·lapsar els accessos a Blanes i va afectar també a la GI-600 i un accident a la C-60 a la sortida del túnel de Parpers a Argentona va congestionar aquesta via i, de retruc, va afectar a la C-32 i la N-2.

Per minimitzar les afectacions viàries dels caps de setmana de juliol, s'han disposat mesures especials d'ordenació i regulació del trànsit a l'AP-7 sud, entre Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i el peatge de Martorell (Baix Llobregat), i a l'AP-7 nord, entre Sant Celoni (Vallès Oriental) i el peatge de la Roca.

També a la C-32 sud, entre Garraf i Hospitalet de Llobregat (Barcelona); a la C-32 nord, entre Arenys de Mar i el peatge de Vilassar (Barcelona); a la C-65 en la rotonda de Cassà de la Selva (Gironès); a la C-31 a la rotonda Nàutica; a la C-14 a la Riba (Alt Camp) i a la N-260 a Montblanc (Conca de Barberà).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia