Urbanisme

Millores en una trentena de carrers i voreres de la ciutat d’Olot

Es tracta d’una primera fase del pla d’asfalts, dotat amb un total de 244.000 euros i que s’acabarà en dos mesos

L’Ajuntament d’Olot ha iniciat les obres de la primera fase del pla d’asfalts, que inclou una trentena d’actuacions de millora i renovació de diverses calçades, ferms i voreres i millores de l’accessibilitat de la ciutat. Aquesta primera fase té una dotació de 244.000 euros. Els treballs s’han iniciat amb la millora del paviment del carrer de Sant Feliu, en el tram entre els de Ribes de Freser i Cadis. Posteriorment, s’actuarà a la carretera de Riudaura, entre la carretera de la Pinya i el carrer Pou del Glaç, on es millorarà tot el ferm i la senyalització, així com al carrer de Mulleras, a la cruïlla amb Sant Rafel, per millorar part de la calçada.

En aquest primer bloc d’actuacions també es treballarà en la millora de la calçada i els flonjalls de la plaça de Vista Alegre; la pavimentació i senyalització del carrer de Nonet Escubós –entre el tram carrer de Closells i Verge de Fàtima–, i també s’actuarà als flonjalls del carrer de Bolós, al tram comprès entre el carrer del Pare Roca i l’avinguda dels Reis Catòlics. La previsió és que l’actuació duri uns dos mesos.

Les obres s’han iniciat als punts més pròxims a centres educatius o amb problemes de trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.