Societat

EQUIPAMENTS

Els serveis que ofereix Besalú, en una guia

L'Ajuntament de Besalú ha reunit els principals serveis i els equipaments del municipi per primer cop en una guia, que s'ha editat amb suport paper i que també es penjarà al lloc web de l'Ajuntament (www.besalu.cat).

El document abasta des de l'oficina d'informació a les instal·lacions de la deixalleria, passant pels centres educatius, els equipaments esportius o els culturals, sanitaris i de seguretat. Per a cada espai i servei es facilita l'adreça, la manera de contactar-hi i, si s'escau, els horaris d'obertura. Completa el contingut de la guia un plànol on es localitzen més de 40 edificis de serveis públics, així com els principals punts d'interès cultural i arquitectònic.

Aquesta publicació, a càrrec de l'Ajuntament, ha estat possible gràcies a la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Tot i que estarà a l'abast de tothom, es preveu que sigui especialment útil per als visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.