Societat

Un camió accidentat a l'A-2 complica l'operació sortida de la segona Pasqua

L'AP-7 registra 13 quilometres de retencions a Bellaterra en sentit sud

Trànsit preveu que uns 516.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona entre aquest divendres i dissabte

La xarxa viària de l'àrea metropolitana de Barcelona ha patit algunes retencions destacades coincidint amb l'operació sortida del cap de setmana llarg de la segona Pasqua.

L'accident d'un camió que ha bolcat a l'A-2, a l'alçada de Pallejà (Baix Llobregat) ha complicat molt el trànsit en sentit Lleida. El sinistre s'ha produït al migdia i ha obligat a tallar dos carrils, cosa que ha provocat retencions de fins a 12 quilòmetres. Les tasques de neteja i retirada del vehicle s'han allargat fins a les set de la tarda, quan s'ha pogut restablir la circulació. L'AP-7 ha registrat 13 quilòmetres de cua a l'alçada de Bellaterra, cap a Castellbisbal.

El Servei Català de Trànsit (SCT) també ha informat de retencions a la B-23, a Sant Just Desvern cap al Papiol; a la N-340, al Vendrell, amb dos quilòmetres en sentit Tarragona; a la C-17 a Parets del Vallès en sentit Vic, amb tres quilòmetres, i a la C-32 a Sitges en sentit Tarragona.

Les vies cap a la Costa Brava no han registrat incidències importants.

Pel que fa a les rondes de la capital catalana, han registrat les congestions habituals d'un divendres a la tarda per sortir de la ciutat. A la Ronda Litoral, per exemple, hi ha hagut cues de 6,5 quilòmetres cap al Nus de la Trinitat i a la Ronda de Dalt sis més, també en el mateix sentit.

Trànsit estima que prop de 516.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona entre divendres i dissabte. Es preveu que uns 320.000 d'aquests vehicles tornin durant la tarda de dilluns.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han establert mesures especials per facilitar l'accés i la sortida del circuit de Montmeló, on aquest cap de setmana se celebra el Gran Premi de Fórmula 1. Es calcula que el trofeu atraurà uns 180.000 aficionats.

Durant els tres dies de l'operatiu especial es mobilitzaran 1.500 agents, que es desplegaran per la xarxa de carreteres catalana per garantir la seguretat viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia