Societat

A presó un lladre que robava a usuaris del metro amb l'amenaça de contagiar-los la sida

L'arrestat, un home de 46 anys, va cometre fins a tres robatoris entre octubre i novembre del 2015

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 21 de gener a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) un lladre que robava a usuaris del metro amenaçant-los de contagiar-los la sida. L'arrestat, de 46 anys, havia comès fins a tres robatoris durant els mesos d'octubre i novembre del 2015. El presumpte autor dels fets utilitzava sempre el mateix 'modus operandi' que consistia en amenaçar en contagiar el virus de la sida a les seves víctimes per aconseguir sostreure'ls el màxim de diners. Arran d'aquests tres robatoris amb intimidació, la Unitat d'Investigació de l'ASTMET va iniciar una investigació per tal d'esbrinar la identitat del presumpte autor dels fets. El treball dels investigadors, juntament amb el Grup de Delinqüència Urbana de Sant Martí, va permetre la identificació, localització i arrest del presumpte autor.

L'individu ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Badalona, el qual va decretar l'ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia