Societat

societat

Un home anglès estrangula la seva dona a Mallorca

Una dona anglesa de 49 anys va ser assassinada ahir pel seu marit, que la va estrangular amb el cable del carregador del telèfon a casa seva, al municipi mallorquí de Calvià. L'home, també anglès i de cinquanta anys, va trucar a les 3.20 h de la matinada al servei d'emergències 112 i va confessar que havia matat la seva dona a casa seva, a la Costa de la Calma, una zona costanera del sud de l'illa.

La policia local de Calvià i una UVI mòbil del 061 es van presentar poca estona després de la trucada a l'apartament i l'equip sanitari va intentar reanimar la dona, que havia tingut una aturada respiratòria, però no van poder evitar que morís. Els professionals que la van atendre van observar que la víctima tenia marques al coll que demostraven que havia estat estrangulada. La Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació i va detenir el marit com a presumpte autor de l'assassinat de la seva dona.

La mort d'ahir a Calvià arriba l'endemà que una dona de 73 anys fos assassinada a València a mans del seu marit, que després es va suïcidar. Amb aquests dos casos, ja són sis les dones assassinades en casos de violència masclista aquest any a tot l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia