Societat

Mor una dona anglesa de 49 anys a Mallorca estrangulada pel seu marit

El mateix atacant, també anglès, hauria trucat al servei d'emergències 112, al voltant de les 03.20 hores d'aquesta matinada

Una dona anglesa de 49 anys ha mort aquest dissabte després de ser presumptament estrangulada pel seu marit a la casa que la parella tenia a Mallorca, al carrer Bella Vista de Calvià, segons han informat fonts de 061. El mateix atacant, també anglès, hauria trucat al servei d'emergències 112, al voltant de les 03.20 hores d'aquesta matinada, i hauria confessat haver matat la seva dona a la casa de la parella.

La Policia Local de Calvià i una UVI mòbil del 061 s'han presentat al domicili i l'equip sanitari ha intentat reanimar la dona, que havia patit una aturada cardiorespiratòria, però no ha pogut evitar que morís. Els professionals sanitaris han observat que la dona tenia significades marques al coll que revelaven que havia estat estrangulada.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i ha detingut el marit com a presumpte autor de la mort de la seva dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia