Societat

Equipaments

Campanya singular a la biblioteca de la Mina

Gambes per fomentar la lectura

La biblioteca Font de la Mina fa un sorteig de llibres i productes nadalencs

Amb la campanya es vol atreure usuaris a l'equipament

La biblioteca Font de la Mina continua assajant fórmules per acostar nou públic a l'equipament. Amb l'excusa de la proximitat de les dates nadalenques, els responsables de la instal·lació han ideat una campanya en què demanen als usuaris que creïn la seva pròpia targeta de felicitació nadalenca, i, per encoratjar-los, el premi que sortejaran inclou una capsa de gambes i dues ampolles de cava, a més d'un lot de llibres. Montserrat Espuga, directora de l'equipament, explica que es tracta d'una manera de popularitzar la biblioteca en un barri on reconeix que és complicat arribar a una part dels veïns.

L'equipament ha guanyat usuaris de manera gradual des de la seva inauguració, el juny del 2009, i ara vol arribar a més col·lectius del barri. Espuga explica que darrerament han detectat un grup d'usuaris del centre evangèlic que passen per la biblioteca abans d'anar al culte i que, de mica en mica, perden la por a demanar informació. Reconeix que la proposta de crear una targeta de Nadal atrau sobretot el públic infantil, però hi afegeix que es tracta d'una bona manera perquè altres integrants de la família entrin a la biblioteca.

Aquest no és el primer cop que la biblioteca de la Mina assaja nous sistemes de foment de la lectura. El Nadal del 2012, l'equipament va sortejar entre els usuaris que agafaven material en préstec una panera amb llibres i, com a principal al·licient, un pernil ibèric. L'afortunat guanyador encara rememora avui la il·lusió que li va fer rebre el premi. I el més important, s'ha convertit en usuari habitual del servei de préstec, i és un dels protagonistes del llibre que la biblioteca ha publicat aquest any amb motiu del seu cinquè aniversari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia