Societat

Mor una persona en un incendi d'habitatge a Sitges

El foc crema la primera planta d'una casa unifamiliar al carrer Mare de Déu de Montserrat

Els Bombers troben el cos de la víctima a la sala d'estar

Una persona ha mort aquest dilluns en l'incendi que s'ha declarat en un habitatge a Sitges (Garraf), segons informen els Bombers de la Generalitat en un comunicat. El foc ha cremat la primera planta

Els fets han passat cap a tres quarts de sis de la tarda a l'interior d'una casa unifamiliar del carrer Mare de Déu de Montserrat.

Sis dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc del sinistre i han pogut accedir a l'habitatge per sufocar les flames. El foc s'ha donat per controlat poc abans de dos quarts de set.

Un cop apagat al foc i s'ha localitzat el cos sense vida d'un home a l'interior. En un primer moment es pensava que no hi havia ningú a la casa

La casa sinistrada és una construcció unifamiliar aparellada de dues plantes i golfes situada al carrer paral·lel del Passeig Marítim de Sitges. L'incendi s'ha originat, per causes que encara es desconeixen, a la primera planta de l'habitatge, on hi ha un menjador i una sala d'estar, i que ha cremat sencera. La víctima s'ha localitzat precisament a la sala d'estar. La resta de la casa ha resultat afectada pel fum i la temperatura.

Un cop revisada l'estructura de l'immoble i descartada l'afectació estructural, els Bombers s'han retirat del sinistre.

La policia judicial del cos dels Mossos d'Esquadra ha obert diligències per esbrinar les causes del foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia