Societat

Un incendi en un bloc de Sant Adrià obliga a desallotjar deu famílies

Dues persones han resultat ferides, una per inhalació de fum i una altra per cremades lleus

Un incendi declarat aquesta tarda en un bloc d'habitatges de Sant Adrià de Besòs (Barcelona) ha cremat totalment un pis i n'ha afectat nou més, fet que obligarà deu famílies a passar aquesta nit fora de casa seva. En un comunicat, els Bombers de la Generalitat han precisat també que l'incendi, del qual han tingut avís a les 15 hores i que ha sigut totalment sufocat una hora i quart després, ha obligat a traslladar a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti) dues persones, una per inhalació de fum i l'altra per cremades de primer grau en una mà.

En concret, l'incendi s'ha produït al número 14 del carrer Onze de Setembre d'aquesta població, i ha calcinat un dels pisos, el segon quart. Segons els Bombers, el foc s'ha iniciat al safareig de l'habitatge, i després s'ha estès pel celobert del bloc, que té set pisos comptant la planta baixa.

Les flames han afectat els safarejos, les cuines i les habitacions que donen al pati d'un total de sis habitatges, i també quatre pisos de l'entresòl i el primer, donat que el foc ha destruït els baixants l'edifici i les instal·lacions d'aigua i gas.

Fonts dels Bombers de la Generalitat han assegurat que l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs s'ha fet càrrec de la desena de famílies afectades, que no podran tornar a casa fins que es reparin els desperfectes.

Un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Bombers de Barcelona s'han desplaçat a Sant Adrià per sufocar l'incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia