Societat

Avui arrenca a Vilanova i la Geltrú la Ruta del Xató

La Ruta del Xató, que viatjarà fins al mes de gener per les principals ciutats del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès, arrenca avui, dilluns, a Vilanova i la Geltrú amb la presentació oficial de la proposta gastronòmica a la Masia Cabanyes. La inauguració anirà a càrrec de Gerard Figueres, president del Consell Comarcal del Garraf i regidor de Promoció Econòmica de Vilanova; l'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras; Núria Carbó, presidenta del Gremi d'Hostaleria de l'Alt i Baix Penedès, Sitges i Vilanova i la Geltrú; Ramon Riera, diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, i el xef Raül Balam Ruscalleda, ambaixador de la Ruta del Xató 2015/2016 i cap de cuina del restaurant de l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona. Raül Balam rebrà el morter de mans de la xef Fina Puigdevall, ambaixadora de la Ruta del Xató de l'any passat. Tots dos cuiners tenen dues estrelles Michelin en el seu currículum. Una de les novetats d'aquest any serà el Xató Tapa, una ruta de tapes especialitzada en xató.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PALAMÓS

El consistori alerta d’estafes telefòniques al municipi

PALAMÓS
GIRONA

Aturem les Guerres reclama la no militarització d’Europa

GIRONA
societat

Detenen un acusat d’agressió sexual a menors mentre intentava fugir del país

portbou
societat

Conveni de col·laboració amb l’associació Reach per prevenir abusos sexuals

girona
Successos

Els morts a Palma són dues alemanyes, un senegalès i una cambrera espanyola

barcelona
SOCIETAT

Una vintena de persones de tot Catalunya participen en cursos de pasturatge a la Conca de Barberà

Solivella
SOCIETAT

A la recerca de vinya més resilient al canvi climàtic al Bages

Artés
DARNIUS

Els veïns no poden consumir aigua de boca pels nivells alts de trihalometans

DARNIUS
gastronomia

Cap de setmana gastronòmic a l’Antiga Fàbrica Damm

Barcelona