Societat

Els Mossos investiguen la mort violenta de dos persones a l'àrea de Barcelona

Troben el cadàver d'una dona amb signes de violència en un descampat de Calella

La policia també tracta d'esclarir la mort d'un home per arma blanca al barri del Raval de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta de dos homes, un d'ells a la localitat de Calella de la Costa (Maresme) i l'altre al barri barceloní del Raval, ocorreguts en les últimes hores.

A Calella, els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa del cadàver d'una dona amb evidents signes de violència en un descampat. Agents de la comissaria dels Mossos de Pineda de Mar van rebre l'avís a les 16.20 hores d'ahir dissabte. En confirmar el fet, es van activar ràpidament les unitats de policia científica que es van desplaçar al lloc, una zona boscosa dins el terme municipal de Calella.

Es desconeix encara la identitat de la víctima ni les causes concretes de la seva mort, tot i que el cos presentava “evidents signes de violència”.

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra investiguen la mort per arma blanca d'un home al barri del Raval de Barcelona. La víctima de l'homicidi ha estat localitzada pels voltants de les 5.10 hores de la matinada d'aquest diumenge a la cruïlla entre els carrers Nou de la Rambla i Paral·lel. La investigació resta oberta i la policia mira d'identificar ara els autors d'aquesta agressió mortal.

En paral·lel, i a pocs metres d'aquest succés, ha aparegut el cadàver d'un home dins els jardins de Sant Pau del Camp. Inicialment s'ha pensat que es podia tractar d'un homicidi però després de comprovar l'estat del cos i prendre-li les empremtes s'ha constatat que la causa de la mort ha estat un problema de salut.

Els jardins de Sant Pau del Camp estan tancats de nit al públic i és una zona on habitualment dormen diversos indigents. La policia creu que la víctima es tractaria d'un politoxicòman que ha mort a conseqüència d'una sobredosi d'estupefaents o d'un problema greu de salut.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra. El recinte ha obert aquest diumenge amb normalitat però la zona on s'ha trobat el cadàver ha quedat precintades fins a les onze del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona