Societat

Complicacions a la xarxa viària catalana en l'operació tornada de l'1 de Maig

A les 9 de la nit els problemes es concentren l'AP-7 a Vilafranca, Altafulla i el Vendrell en sentit Barcelona i l'N-340 al Vendrell, Altafulla i Bellvei

També hi ha retencions als accessos a la capital catalana

a Trànsit preveu que uns 230.000 vehicles tornin aquest diumenge a la tarda a l'àrea metropolitana de la capital catalana

L'operació tornada del cap de setmana llarg de l'1 de Maig ha complicat la circulació a la xarxa viària catalana, sobretot en els accessos a l'àrea metropolitana de Barcelona. El Servei Català de Trànsit preveu que uns 230.000 vehicles tornin a la capital catalana al llarg d'aquest diumenge a la tarda.

A les nou de la nit el punt on es registren més problemes és a l'AP-7, al Vendrell, on hi ha 8,5 quilòmetres de circulació amb congestió en direcció cap a la capital catalana. A la mateixa via i en el mateix sentit hi ha cues de 6 quilòmetres a Altafulla i de 5 quilòmetres a Vilafranca del Penedès. També a l'AP-7, però al nord de Barcelona, hi ha 6 quilòmetres de circulació amb retencions a la Roca del Vallès i d'1 quilòmetre a Sant Celoni, en tots dos casos en sentit sud.

També hi ha retencions a la N-340 en sentit Barcelona al Vendrell (8 Km), Altafulla (6 Km) i Bellvei (2 Km).

Així mateix, hi ha 4 quilòmetres de circulació amb congestió a l'A-2 al Bruc, en sentit nord, i circulació intensa a la mateixa via a Esparreguera.

La resta de retencions a la mateixa hora es concentren als accessos de Barcelona. En concret, a la B-20 a Sant Boi de Llobregat (1 Km), i a la B-10, a Barcelona, cap al nus del Llobregat (5 Km) i cap al nus de la Trinitat (3,5 Km).

La circulació és intensa a la C-32 en sentit nord a Viladecans i Sitges.

Problemes al llarg de la tarda

A dos quarts de vuit del vespre l'A-2 ha registrat retencions d'uns 10 quilòmetres a Esparreguera i de 2 quilòmetres a Pallejà en sentit Barcelona. A l'AP-7 hi ha hagut cues de 5 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit sud i de 4 quilòmetres a Sant Celoni, també cap a Barcelona. A la mateixa hora, el punt més complicat en aquesta autopista ha estat al Vendrell, amb fins a 12 quilòmetres de retencions en sentit nord. També al Vendrell, però a la N-340, s'ha registrat 8 quilòmetres de congestió en sentit nord. A la mateixa via, i també en direcció cap a Barcelona, hi ha hagut cues de 6 quilòmetres a Altafulla i 2 més a Bellvei.

A la C-32 sud hi hagut 5 quilòmetres de cues a Viladecans i 1,5 quilòmetres a Sant Pere de Ribes, en tots dos casos en sentit Barcelona. Al nord de la mateixa autopista, a Mataró, han estat 5 quilòmetres cap a la capital catalana.

En paral·lel, a la N-II hi ha hagut 4 quilòmetres de retenció a Tordera i 1 quilòmetre a Arenys de Mar, en sentit sud.

Així mateix, hi ha hagut problemes a les Rondes de la capital catalana. A la B-20 hi ha 2 quilòmetres al seu pas per la ciutat en sentit al nus del Llobregat; 1,5 quilòmetres a Santa Coloma de Gramenet cap a Barcelona, i 1 quilòmetre al Prat de Llobregat en sentit nord.

A les comarques gironines el trànsit ha estat intens a la C-31 a Santa Cristina d'Aro, cap a l'enllaç amb la C-65 a Llagostera. Precisament en aquest punt de la C-65 hi ha hagut 8 quilòmetres de cua cap a Cassà de la Selva. A la N-II s'han resgistrat 3 quilòmetres de retencions a Far d'Empordà cap a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona