Osona/Ripollès

Felip Puig diu a Balenyà que l'economia catalana podria créixer un 10% aquest any

L'empresa de mobiliari Moycor compleix 30 anys i ho celebra amb una visita del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Fa 30 anys anys naixia a Vic Moycor, una botiga de moquetes i cortines. La botiga a Vic continua existint però l'empresa ha crescut i després d'un període a Taradell s'ha instal·lat al polígon del Roc Gros de Balenyà, on hi té la seu. Tenen dues botigues més a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. Fabriquen mobles i complement a Indonèsia i des d'Osona distribueixen principalment a l'estat espanyol, però també a altres països com Portugal, Suïssa, França, la República txeca o el Carib. Ara també treballen per entrar a Rússia i Dinamarca. L'empresa, amb 22 treballadors a Balenyà i 24 comercials a diversos països del món, va facturar l'any passat 4 milions d'euros. Divendres va celebrar l'aniversari amb una visita del conseller Felip Puig.

La comitiva, amb treballadors, proveïdors i clients, van visitar el magatzem de distribució i el show-room, amb bona part dels seus productes. El conseller va assegurar que Moycor és una de les empreses que afronta els tres reptes colossals del moment: superar la crisi, adaptar-se als nous models que reclama el mercat i contribuir a la recuperació econòmica sense disposar de les eines que té un país. Aquí va apuntar que l'economia catalana creixerà aquest 2014. El conseller va acabar presidint el brindis amb el que va tancar la visita.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia