Osona/Ripollès

Marah prepara un concert especial per al seu retorn als Hostalets.

El renovat grup nord-americà presenta el nou disc aquest dissabte a l'Ateneu, a les 10 del vespre, just l'endemà de passar per Vitòria. Serà la seva última actuació de tot l'estiu a Europa.

Grup de culte en el rock nord-americà, Marah tornarà aquest dissabte als Hostalets de Balenyà, on l'abril del 2008 tancava amb gran èxit la gira europea de presentació d'Angels of Destruction.

Era el millor moment d'una banda amb més de 10 anys de trajectòria i gran reconeixement internacional poc abans que es produís una primera escissió entre els dos germans que la lideraven.

Serge Bielanko, el gran, va deixar la vida nòmada en ser pare i Marah va quedar en mans de l'altre guitarrista, David, i de la parella d'aquest, la teclista Cristine Smith, encara que mai no se n'ha desvinculat del tot i ha anat fent col·laboracions quan no ha reaparegut puntualment als escenaris.

Al capdavall, tots plegats han deixat el seu Brooklyn natal per instal·lar-se a Pennsilvània, on neix l'actual projecte del grup a partir d'un llibre centenari titulat Mountain Ministrelsy of Pennsylvania, que recull lletres de cançons populars d'aquelles muntanyes.

Bielanko i Smith es van proposar recuperar-les amb la seva pròpia visió personal i per dur-ho a terme es van envoltar de músics de la zona que integren la seva banda actual, amb una sonoritat molt més folk a l'incorporar instruments com el banjo, el contrabaix o el violí, aquest a càrrec de Gus Tristch, un nen de 10 anys que és un autèntic prodigi.

El disc, gravat amb aparells analògics en una església, va sortir a la venda al mes de febrer i només es pot adquirir en suport de vinil com a condició indispensable per obtenir-ne una còpia en CD.

Aquest divendres el presentaran a l'Azkena Rock Festival de Vitòria i és arran del desig del grup d'aprofitar l'avinentesa per visitar Catalunya que han proposat muntar un concert als Hostalets, després que en els últims anys no havia estat possible que tornessin.

Per motius contractuals, Marah no podrà fer el mateix concert que el dia anterior i per això estan preparant un repertori únic i especial per a la reduïda platea del Teatre Ateneu en el que serà la seva última actuació de tot l'estiu a Europa.

Tot i que el concert està anunciat en petit format està previst que tots els membres de la banda passin per l'escenari en algun moment o altre de la vetllada, que començarà a les 10. Les entrades costen 14 euros anticipades i 17 a taquilla.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

gastronomia

El ‘Tast a la Rambla’ celebra els deu anys de la mà de la Copa Amèrica

Barcelona

Amplien la prohibició de patinets i bicis a tota l’illa de vianants de Terrassa

TERRASSA
Successos

Cinc detinguts a Torrefarrera en una baralla entre dos grups

Torrefarrera
salut

Un patró alimentari de Sant Joan de Déu incrementa un 20% el nombre de nens que mengen verdura

barcelona
societat

Lliuren 11.000 firmes per aturar el trasllat dels usuaris de la residència de Reus

Reus
GIRONA

Revisions oftalmològiques per a 36 nens en situació vulnerable

GIRONA
urbanisme

Els pisos de la Torre Barceló de Mataró seran de compra i no de lloguer

Mataró
societat

Simulacre de risc químic al Baix Llobregat, el Barcelonès i els dos vallesos dimecres

Barcelona
PALOL DE REVARDIT

Faran una àrea de descans de la via verda a l’antiga Oficina de Turisme

PALOL DE REVARDIT