Societat

Una avaria afecta el servei de trens entre Vilanova i Sant Vicenç de Calders

Renfe restableix la circulació per una de les vies i espera que l'altra funcioni el dimecres al matí

L'operador ferroviari estableix un servei alternatiu per carretera entre les dues estacions

Els tècnics de Renfe i Adif treballen aquest dimarts per restablir el servei ferroviari de la línia R2 sud entre Vilanova i la Geltrú Sant Vicenç de Calders després que una avaria en el sistema d'electrificació a l'estació de Cunit hagi deixat inutilitzat aquest tram en els dos sentits de la circulació.

Fonts de Renfe han informat que cap a dos quarts de set del vespre s'ha restablert el servei en un dels dos sentits. De moment, però, només hi circulen els combois Regionals que fins ara es desviaven per la línia de Vilafranca del Penedès i el servei de Rodalies es continua fent per carretera. Segons ha pogut saber l'ACN, l'altre via no tornaria a entrar en servei fins aquest dimecres al matí.

Cap a la una del migdia els tècnics d'Adif han detectat una manca d'electrificació en diversos punts i en el pantògraf d'un tren que circulava per aquest trajecte. En aquest comboi, que havia sortit de Múrcia al voltant de dos quarts de set del matí i tenia prevista l'arribada a Barcelona poc abans de tres quarts de dues del migdia. Els 103 passatgers que hi viatjaven han estat evacuats a un quart de quatre de la tarda.

La companyia ferroviària ha reorganitzat els serveis en aquest tram, de manera que els trens de Rodalies de la R2 sud de Barcelona a Vilanova funcionen amb normalitat; de Vilanova a Sant Vicenç de Calders hi ha un servei alternatiu per carretera, i els trens regionals i de Llarga Distància han circulat desviats per Vilafranca fins que no s'ha restablert una de les línies.

Adif i Renfe han mobilitzat diversos tècnics i maquinària per fer un reconeixement de les instal·lacions i dur a terme les tasques necessàries per al restabliment de la circulació. Així mateix, han obert una investigació per determinar les causes que han originat aquesta incidència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

L’Estat destina 700.000 euros a reparar els danys del temporal al litoral gironí

GIRONA
societat

Minut de silenci a Vic per rebutjar la mort d’una veïna presumptament a mans de la seva parella

Vic

Creix un 11,8% les persones grans de la Garrotxa que reben ajuda per falta d’autonomia

olot
societat

Vuit detinguts a l’Hospitalet d’una banda que robava coure a empreses

hospitalet de llobregat
EL CONSISTORI

Els comuns denuncien que per sanejar la depuradora de Mataró es paga quatre cops més cara l’electricitat

mataró
llengua

El govern aprova el decret per als projectes lingüístics de centre

barcelona
Societat

Mor Jim Harris Simons, matemàtic i llegenda de Wall Street

societat

Els somnis dels infants gironins omplen el carrer Nou

girona

Mataró tindrà una nova roda de fira de 30 metres i més dies amb descomptes

mataró