Els Manel, Feliu Ventura i Marina Rossell, a la festa major de Constantí

Constantí ha apostat per la imaginació i la implicació de les entitats per aconseguir mantenir la qualitat de la festa major d'estiu amb un pressupost que s'ha rebaixat en 30.000 euros respecte a l'any passat, i que, mentre s'espera que es tanqui, rondarà els 40.000 euros. «Fóra injust en època de crisi llançar la casa per la finestra», deia Joan Reig, membre de la comissió de festes, en la presentació dels actes que es desplegaran del 24 de juliol al 9 d'agost.

Novetats i bona música

Entre les novetats cal destacar l'obertura d'una parada on es podran aconseguir els programes, el número especial de la revista Mosaics i samarretes, gorres i ventalls vermells «que també serviran per altres celebracions i fan poble», explicava el regidor de festes, Marc A. Anguera. En l'apartat musical, Joan Reig destacava que «es mantenen actuacions estel·lars que ens permeten presumir». Així, Feliu Ventura i el tarragoní Josep Romeu protagonitzaran la nit de cantautors (dia 30); Manel i The Gruixut's oferiran el concert jove (dia 31), i Marina Rossell recordarà els clàssics catalans el dia 2.

Pel que fa als actes tradicionals, l'actriu Mercè Comas pronunciarà el pregó, i per primer cop se celebrarà una anada i sortida d'ofici amb tots els elements de cultura popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.