Societat

Un home d'Alacant se suïcida quan anava a ser desnonat

La víctima tenia un deute amb el llogater de 24.000 euros

És la quarta persona que aquesta setmana es treu la vida en el moment de ser desnonada

Un home de 55 anys s'ha suïcidat aquest dimecres a Alacant el dia que anava a ser desnonat del seu habitatge, segons confirmen fonts de la Comissaria de Policia d'Alacant. Les mateixes fonts han informat que la comissió judicial ha trobat el cos de l'home penjat en entrar a l'habitatge per procedir al desnonament per impagament de lloguer després de no trobar resposta a les trucades. Els fets han succeït aquest dimecres a les 12.30 hores al carrer Poeta Sansano 25 del barri de Los Ángeles a Alacant. El suïcidi es produeix tot just un dia després que el Congrés dels Diputats aprovés la presa en consideració de la ILP que defensa la dació en pagament.

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià ha informat que el jutjat d'instrucció número 7 d'Alacant ha procedit a l'aixecament del cadàver de l'home. La víctima presumptament s'hauria tret la vida el mateix dia que havia d'haver abandonat el seu habitatge per l'execució del procediment de reclamació per impagament del lloguer. Les mateixes fonts afegeixen que el desnonament es produïa per un impagament de lloguer de 24.000 euros. La comissió del servei comú de notificacions i embargaments ha acudit aquest dimecres al matí a l'habitatge i ha trobat el cos sense vida de la víctima.

Es tracta de la quarta persona que es treu la vida aquesta setmana en el moment de ser desnonades. Dilluns, un home de 56 anys es treia la vida a Basauri, el País Basc, i aquest dimarts un matrimoni de jubilats se suïcidava a Calvià (Palma) després de rebre l'avís de desnonament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.