Societat

Un matrimoni de jubilats se suïcida a Mallorca quan anaven a ser desnonats

La parella explica en una nota que van prendre aquesta decisió aclaparats per la pèrdua de la casa

S'han tret la vida mitjançant una ingesta massiva de medicaments

Un matrimoni de jubilats s'ha suïcidat al seu habitatge de Cas Català, al municipi mallorquí de Calvià, després de rebre l'avís que havien de ser desnonats del domicili per impagament, segons han deixat escrit en una carta. Fonts de la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació del cas, han confirmat que la parella explica en una nota que havien pres la decisió de suïcidar-se aclaparats per la pèrdua de casa.

Un dels fills del matrimoni ha trobat sense vida a l'home, de 68 anys, i la seva dona, de 67, en el seu habitatge del carrer Barranc de Cas Català al voltant de les 14:20 hores, i ha avisat els serveis d'emergències. En un primer moment, s'han desplaçat fins al lloc personal sanitari i bombers, però només han pogut constatar la mort de la parella.

Segons els primers indicis, els jubilats s'han suïcidat mitjançant una ingesta massiva de medicaments, encara que com és preceptiu se'ls practicarà l'autòpsia per determinar amb exactitud les causes de la mort. El servei de coordinació d'emergències 112 ha posat un psicòleg a disposició de la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.